TAFELTJE DEKJE: DAT SMAAKT!

Zelf koken lastig en toch lekker en goed eten? Dat kan!
Sinds 1 januari worden de maaltijden die aan huis worden bezorgd vers bereid, door niemand minder dan Jan Dros.
Al bijna 35 jaar is Jan Dros Puur Natuur een begrip in Schoonhoven en de wijde omgeving. Achter de winkel in de Lopikerstraat worden de kant-en-klaarmaaltijden vers klaargemaakt. Drie keer per week worden deze maaltijden door onze vrijwilligers aan huis afgeleverd.
Kunt u thuis niet meer koken en is een dagelijkse gang naar de Stichting SWOS op de Oranjeplaats voor u niet mogelijk, dan kunnen we ervoor zorgen dat u een maaltijd thuisbezorgd krijgt.
Volgens een wekelijkse menulijst kunt u zelf uw maaltijd kiezen. Inlichtingen hierover kunt u krijgen bij een van onze welzijnsadviseur: 0182 381227 of welzijnspunt@swoschoonhoven.nl

Advertenties

Over carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s